Jajca Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka jajca v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator jajca kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator jajca redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator jajca ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator jajca ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za jajca pri drugih trgovcih, kot je Lidl, Tuš, E.Leclerc, Rutar, SPAR ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: jabolka jonagold, jabra, jajčevci, jasmin nature, jays, jellycat, jensen, jessa, jimmy choo, jogurt fage. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - jajca

Zadnji katalogi