Dana Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka dana v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 18.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl dana kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Dana v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl dana redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl dana ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl dana ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za dana pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, Hofer, Tuš, Avon ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: disney frozen, disney minnie, depilacijski vosek, dnevni vložki, dvižna garažna vrata, dolce & gabbana, domača budjola, domači štruklji, dantoy, datljev sirup. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - dana

Zadnji katalogi