Čokolada Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čokolada v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl čokolada kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čokolada v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl čokolada redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl čokolada ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl čokolada ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čokolada pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Hofer, Mercator Cash & Carry, E.Leclerc, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, čokoladno jajce, čokoladno jajce kinder surprise, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čokolada

Zadnji katalogi