A1 - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

A1

A1 je drugi največji slovenski mobilni operater s sedežem v Ljubljani, ki se je do leta 2017 imenoval Si.mobil. Podjetje je bilo ustanovljeno decembra 1997 in marca 1999 začelo obratovati kot prvi slovenski zasebni mobilni operater, ki ima danes čez 500 zaposlenih.

V nenehno spreminjajoči se digitalni dobi A1 Slovenija vedno išče najsodobnejše rešitve za svoje uporabnike. Ti lahko preko njihovih storitev povezujejo delo, zabavo, deljenje in ustvarjanje na najsodobnejši način in z visoko preglednostjo.

Že od leta 2002 podjetje sodeluje z evropskim telekomunikacijskim gigantom Vodafone in je danes vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev pri nas z več kot 700.000 zadovoljnih uporabnikov. Lastik A1 Slovenija je mednarodno telekomunikacijsko podjetje A1 Telekom Austria Group, ki ima v 8 državah neverjetnih 24 milijonov uporabnikov in več kot 17.000 zaposlenih.

A1 že od svoje ustanovitve velja kot pionir na področju mobilne tehnologije, njihov glavni cilj pa je svojim uporabnikom omogočiti kar najboljšo izkušnjo po najboljši ceni. Njihova ponudba zajema široko paleto storitev in naprav: telefoni, internet, televizija, naprave, paketi za upokojencein ostalo.

Za več informacij, pomoč, kontakt in pakete, obiščite njihovo spletno stran https://www.a1.si in izbirajte med ugodnimi in naprednimi paketi ter telefoni.

Zakaj uporabniki zaupajo A1

Lokacije in delovni čas

A1 ima več kot 70 poslovalnic, poslovnih centrov in prodajnih mest po celi Sloveniji. Njihov delovni čas je vsak delovni dan med 9.00 in 17.00. Če želite najti vam najbližjo poslovalnico, lahko to storite tukaj.

Zadnji katalogi
Trgovine - mobilni & internet