Sadje Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka sadje v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl sadje kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Sadje v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl sadje redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl sadje ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl sadje ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za sadje pri drugih trgovcih, kot je Mercator, Hofer, Mercator Cash & Carry, INTERSPAR, Tupperware ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, suha klobasa, slikarski kovček, sir feta. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - sadje

Zadnji katalogi