Rdeča pesa Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka rdeča pesa v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator rdeča pesa kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Rdeča pesa v katalogih trgovine Mercator

Mercator katalog
Mercator katalog - 04.08.2022 - 10.08.2022.
04.08. - 10.08.2022
Letak morda ne velja v vseh lokalnih trgovinah
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator rdeča pesa redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator rdeča pesa ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator rdeča pesa ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za rdeča pesa pri drugih trgovcih, kot je Lidl ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: računalnik aio, roxy, rokavice za enkratno uporabo, računalniški monitor, russel hobbs, ryor, radler lomza, ralph lauren, raser, respirator. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - rdeča pesa

Zadnji katalogi