Srajca - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Opis
Veljavnost
Cena
logo - Pepco
Pepco
Srajca 100% viskoza za ženske - SKU/PLU: 604406 Srajca za ženske iz 100 % zračne viskoze je hit prihajajočega poletja. Zapenjanje na gumbe vam omogoča, da prilagodite globino izreza, kravata spredaj pa celotnemu stajlingu doda ohlapnost. Srajca tvori čudovit komplet s kratkimi hlačami v istem vzorcu. Kombinirate jo lahko tudi s kratkimi hlačami iz džinsa iz kolekcije.  
7,00 €
logo - Pepco
Pepco
Lanena srajca za ženske - SKU/PLU: 605520 Srajca za ženske z lanom je nekaj za ljubitelje naravnega sloga. Ovratnik dodaja eleganco, zapenjanje na gumbe pa vam omogoča, da prilagodite globino izreza. Srajca je ohlapnega kroja, ki je kot nalašč za vroče poletne dni. Sestavlja komplet s kratkimi hlačami v isti barvi.  
10,00 €
logo - Lidl
Lidl
poglej katalog poglej katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - srajca
Izdelek srajca je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah Pepco.

Kje je najceneje - srajca
Najnižjo ceno za izdelek srajca lahko najdete v trgovinah Pepco, kjer stane 7,00 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 20.6. do 10.7.2024.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za srajca. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo srajca v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu srajca prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno srajca pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu Lidl, Pepco. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 2-delni set, 3-delni set, Always, Argeta, Ariel. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

 

Srajca - najnižja cena

Pojavljanja v katalogih

Kje kupiti - srajca

Zadnji katalogi