Posteljnina - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Opis
Veljavnost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Posteljnina BELINA mikrovlakna 140x200 pepelnato zelena  
8,50 €
logo - JYSK
JYSK
Posteljnina BELINA mikrovlakna 140x200 pepelnato zelena  
8,50 €
logo - JYSK
JYSK
Posteljnina BELLA mikrovlakna 140x200 siva  
8,50 €
logo - JYSK
JYSK
Posteljnina BELLA mikrovlakna 140x200 siva  
8,50 €
logo - JYSK
JYSK
Posteljnina STARS mikrovlakna 140x200 siva  
8,50 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - posteljnina
Izdelek posteljnina je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah JYSK.

Kje je najceneje - posteljnina
Najnižjo ceno za izdelek posteljnina lahko najdete v trgovinah JYSK, kjer stane 8,50 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 12.6.2024 do 17.6.2025.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za posteljnina. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo posteljnina v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu posteljnina prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno posteljnina pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu JYSK. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 2-delni set, 3-delni set, Always, Argeta, Ariel. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

 

Posteljnina - najnižja cena

Pojavljanja v katalogih

Kje kupiti - posteljnina

Zadnji katalogi