Pašteta - Aktualne cene iz JAGER kataloga

 

Pašteta v katalogih trgovine JAGER

Oglejte si ponudbe izdelka pašteta v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 24.5.2023. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER pašteta kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER pašteta redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER pašteta ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER pašteta ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za pašteta pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, EuroSpin, Lidl, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: Perutnina, Pepsi Cola, predalnik na kolesih, Pisarniški material in izdelki za šolo, Playskool, prekrivna ponjava, Pripravljene in instant jedi, Prekajeno meso in delikatesa, pesto genovese, Prenatal. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - pašteta

Zadnji katalogi