Košara - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Opis
Veljavnost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Košara EIRIK Š20xD30xV15 cm  
8,50 €
logo - JYSK
JYSK
Košara THORMOD Š24xD34xV18 cm naravna  
9,00 €
logo - JYSK
JYSK
Košara CHRISTOF Ø30xV16 cm naravna  
9,00 €
logo - JYSK
JYSK
Košara GORM Š27xD32xV20 cm bela  
10,00 €
logo - JYSK
JYSK
Košara STEINN Ø40xV41 cm siva  
11,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - košara
Izdelek košara je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah JYSK.

Kje je najceneje - košara
Najnižjo ceno za izdelek košara lahko najdete v trgovinah JYSK, kjer stane 8,50 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 12.6. do 23.7.2024.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za košara. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo košara v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu košara prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno košara pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu Lidl, Mercator, E.Leclerc, Petrol, SPAR, M Tehnika, Bauhaus, JYSK, NKD, TEDi. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 2-delni set, 3-delni set, Always, Argeta, Ariel. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

 

Košara - najnižja cena

Pojavljanja v katalogih

Kje kupiti - košara

Zadnji katalogi