Koš za perilo - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Opis
Veljavnost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Koš za perilo ASGEIR Ø36xV50 cm  
7,50 €
logo - JYSK
JYSK
Koš za perilo ANFRED Š35xD48xV63 cm  
8,25 €
logo - JYSK
JYSK
Koš za perilo ENAR Ø39xV58cm siva  
13,50 €
logo - JYSK
JYSK
Koš za perilo ANFRED Š35xD48xV63 cm  
16,50 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - koš za perilo
Izdelek koš za perilo je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah JYSK.

Kje je najceneje - koš za perilo
Najnižjo ceno za izdelek koš za perilo lahko najdete v trgovinah JYSK, kjer stane 7,50 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 29.5.2024 do 30.5.2025.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za koš za perilo. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo koš za perilo v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu koš za perilo prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno koš za perilo pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu JYSK. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 3-delni set, Always, Argeta, Ariel, aparat za strizenje las. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

 

Koš za perilo - najnižja cena

Pojavljanja v katalogih

Kje kupiti - koš za perilo

Zadnji katalogi