Kis - Aktualne cene iz Hofer kataloga

 

Potekli katalogi

Oglejte si ponudbe izdelka Kis v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer Kis kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer Kis redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer Kis ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer Kis ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za Kis pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, EuroSpin, Mercator Cash & Carry, INTERSPAR ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, Kopalniški dodatki in dodatki za stranišča, komplet vrtnega pohištva, knjižna omara, kafetiera, kruh stoletni, Knoppers, Kuhinjski pripomočki in posode, krtača za živalsko dlako. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - Kis

Zadnji katalogi