Čips E.Leclerc - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čips v trgovinah E.Leclerc tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 03.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše E.Leclerc čips kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čips v katalogih trgovine E.Leclerc

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe E.Leclerc čips redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s E.Leclerc čips ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za E.Leclerc čips ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čips pri drugih trgovcih, kot je Lidl, SPAR, Hofer, Mercator Cash & Carry, Mercator ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, čokoladno jajce, čokoladno jajce kinder surprise, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čips

Zadnji katalogi