ZARA - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini ZARA, vključno z lokacijo trgovin ZARA, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino ZARA.


Katalogi ZARA
Lokacije ZARA

ZARA

Zara je svetovno prepoznavno podjetje v svetu tekstila in mode s sedežem v Španiji. Spada pod okrilje družbe Inditex, ki je ena največjih distribucijskih skupin na svetu. Po celem svetu ima številne megatrgovine, znane kot outlet. Tudi  Slovenija ima njene poslovalnice po vsej državi: Ljubljana (BTC in center), Celje, Maribor, Koper in druge.

Zara je odprla svojo prvo trgovino v Španiji leta 1975 in se je postopoma začela uveljavljati v svetu mode tudi drugod. Zarina moda je prepoznavna s štirimi glavnimi vodili: lepota, čistost, funkcionalnost in trajnost. Svojim strankam že desetletja zagotavlja privlačno in odgovorno modo ter se nenehno trudi, da ponuja kar najboljšo storitev za stranke. Stranka je glavno vodilo Zarinega poslovnega modela, ki združuje proizvodnjo, dizajn, distribucijo in prodajo njenih artiklov.

Oblikovalci Zare negujejo zelo intimen odnos s svojimi strankami, instiktivno odgovarjajo na njihove spreminjajoče se potrebe, reagirajo na najnovejše trende in nenehne povratne informacije, ki jih prejemajo v svojih razgibanih kolekcijah - Women, Man in Baby.

Za več informacij, pomoč in kontakt in program zvestobe obiščite njihovo spletno stran www.zara.com/si.

Zakaj uporabniki zaupajo Zari

  • Zara uporablja Tehnologijo za identifikacijo frekvenc (RFID), ki uporablja najnovejše sisteme za takojšnje sledenje lokacije oblačil in hitro zagotavljanje tistih, po katerih je povpraševanje največje. Tehnologijo uporablja kar na 49-ih integriranih trgih.
  • Njen online shop oz. spletna trgovina ustvarja več kot polovico prometa
  • Ima široko paleto izbire v vseh treh kategorijah: ženske, moški in otroci
  • Zarina kolekcija Join Life in eko prodajalne sta dva primera, ki poudarjata neomajen fokus znamke na trajnost in izboljšanje uporabniške izkušnje.
  • Razvoj dogodkov je bil še obogaten s številnimi novimi in inovativnimi projekti, kot so namestitev zabojnikov za recikliranje oblačil in shema, ki omogoča brezplačno zbiranje rabljenih oblačil na domu, ki dopolnjujejo dostavo spletnih naročil.
  • Njene obleke so prejele številne oblikovalske nagrade in so v svetu mode že dlje časa dobro uveljavljene

Lokacije in delovni čas

Zara ima več kot 20 poslovalnic po celi Sloveniji. Trgovine obratujejo vsak dan, in sicer od 10.00 do 21.00 ure med delovniki, v soboto od 9.00 do 21.00 ure, v nedeljo pa od 10.00 do 15.00 ure. Če želite najti vam najbližjo poslovalnico, lahko to storite tukaj.

Trgovine ZARA