Zala JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka zala v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER zala kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER zala redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER zala ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER zala ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za zala pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, Hofer, Mercator Cash & Carry, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: zaščitna očala, zamrzovalna skrinja, zaščita proti komarjem, zaščita před vdorom vročega zraka, zaščitna lazura za les, zavesa za tuš, zimski gležnjarji, zlato pole, zlatovčica, zemlja za rože. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - zala

Zadnji katalogi