Tuš katalog - 6. 10. - 2. 11. 2022 - NI VEČ VELJAVEN - stran 2 *

thumbnail - Tuš katalog - 6.10.2022 - 2.11.2022 - Ponudba izdelkov - piščančja bedra, piščančje meso, hamburška slanina, slanina, maslo, sol, Kotanyi. Stran 2.
2 / 17

* Velja v sledečih trgovinah Tuš

Izdelki v tem katalogu

 
MESEC DOBRE PIŠČANČJA BEDRA S KOSTANJEM SESTAVINE Mleta kumina • Kotányi • 450 g T.P.: karton = 6 kosov Šifra art.: 773828 Ponudba ne velja v C&C Kočevje. Peteršilj • zdrobljeni • Kotányi • 7 g T.P.: karton = 25 kosov Šifra art.: 319958 Ponudba ne velja v C&C Kočevje. Mleti črni poper • Tuš • 50 g T.P.: karton = 10 kosov Šifra art.: 795716 2 2,6941 €/kos Cena z DDV 2,95 € 0,4749 €/kos Cena z DDV 0,52 € 1,2237 €/kos Cena z DDV 1,34 € 8 piščančjih beder, katerim odstranimo ena manjša čebula kosti 30 g drobtin rumenjak sol, poper Nadev žlička sesekljanega peteršilja 125 g kuhanega in olupljenega kostanja 20 g masla 50 g slanine Maslo raztopimo v ponvi dodamo očiščeno in sesekljano čebulo, na kocke narezano slanino in pražimo toliko časa, da čebula lepo porjavi. Kostanj zrežemo na manjše kose, ga dodamo praženi čebuli ter dobro premešamo. Dodamo sesekljan peteršilj. Nadev ohladimo in povežemo z rumenjakom, po potrebi ga zgostimo z drobtinami. Po okusu še solimo. Piščančja bedra brez kosti položimo s kožo navzdol na desko in po njih razporedimo nadev. Zvijemo jih v štručke tako da skrijemo nadev, pritrdimo z zobotrebcem ali povežemo z vrvico. Bedra pečemo v ogreti pečici na 180 ºC približno 25 minut. Bedra morajo rahlo porumeneti. Piščančja bedra vzamemo iz pekača, odstranimo zobotrebce ali vrvico in jih damo na toplo. Odvečno maščobo odlijemo in v pekač vlijemo 1,5 dl jušne osnove. Zavremo in pustimo vreti dobre tri minute, da se zgosti, medtem pa mešamo, da se usedline in sokovi od pečenja razpustijo. Precedimo in po okusu še začinimo ter prelijemo preko piščančjih beder. Jed takoj ponudimo. Pesin pire Peteršiljev pire 150 g kuhane pese v vakuumu Poper, sol, kumina Maslo 150 g korenin peteršilja 1 dl mleka 1,5 dl smetane Maslo Sol Peteršiljeve korenine očistimo in skuhamo v mleku in smetani. Zmiksamo s paličnim mešalnikom. Maslo razpustimo, na slednjega stresemo peso, začinimo in povremo odvečno tekočino ter zmiksamo s paličnim mešalnikom. Nekaj pese lahko narežemo tudi na rezine za dekoracijo. Hamburška slanina • Tuš • 300 g T.P.: karton = 20 kosov Šifra art.: 815393 Ponudba ne velja v C&C Kočevje. 2,5114 €/kos Cena z DDV 2.75 € Bele drobtine À la Chef • 5 kg Šifra art.: 775229 Vse cene v letaku so neto-neto, na katere ne obračunavamo pogodbenih bonitet, razen pri izdelkih z dodano vrednostjo - gratis, kjer je to posebej označeno! 7,2968 €/kos Cena z DDV 7,99 €

Drugi katalogi Tuš

Zadnji katalogi