Recept za okusen
kuhan gin
Sestavine:
• 100 ml gina
• 400 ml jabolËnega soka
• 4 æliËke medu
• cimet, zvezdasti janeæ,
klinËki in ingver po okusu
Priprava:
Vse sestavine brez gina poËasi
segrejemo do vretja. Nato
odstavimo in dodamo gin.
»e æelimo kuhan gin brez
zaËimb, slednjega prelijemo
Ëez cedilo.
Po æelji lahko kuhanem ginu
dodamo zaËimbe ter pijaËo
okrasimo z rezino pomaranËe.
Predlagamo serviranje v
prozornih skodelicah za tople
napitke (stran 8.)
Gin Tanqueray
• alk. 43,1 % vol.
• 0,7 l
©IFRA art.: 689931
166311
¤/kos
Cena z DDV
Sok Dana jabolko
100 %
Gin Gordon's
•1l
T.P.: karton = 12 kosov
©IFRA art.: 638112
• alk. 37,5 % vol.
•1l
©IFRA art.: 005768
08128
163033
¤/kos
Cena z DDV
¤/kos
1989 ¤
Cena z DDV
ZaËimbe Kotanyi
• Ingver mleti, 38 g
• Cimet mleti, 45 g
T.P.: karton = 4 kosi
©IFRA art.: 400200, 320003
KlinËki celi
• 30 g
T.P.: karton = 4 kosi
©IFRA art.: 400167
Zvezdni janeæ celi
• 30 g
T.P.: karton = 4 kosi
©IFRA art.: 717006
4
2029 ¤
Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola πkoduje zdravju!
089 ¤
Cena brez DDV
v ¤/kos
Cena z
DDV v ¤
0,8128
0,89
1,1689
1,28
1,6895
1,85
Vse cene v letaku so neto-neto, na katere
ne obraËunavamo pogodbenih bonitet.