SVINJSKI
LAKS KARE
BREZ KOSTI,
ZREZKI
ČEVAPČIČI
ALI PLESKAVICE
• Tuš
• 480 g
Redna cena:
• Tuš
• 480 g
5,29
3,
99
MESO ZA GOLAŽ
• kocke
• Tuš
• 480 g
Redna cena:
5,49
POLETNI SENDVIČI S PIŠČANCEM
Sestavine za 4 osebe:
• 4 manjše štručke ali žemlje
• 2 piščančje prsi
• sok 2 limon
• 1 žlica medu
• 2 žlici sojine omake
• 2 stroka česna, drobno nasekljana
• 3 žlice likerja limoncello
• sol in poper
Čas priprave:
20 min
Priprava:
1. Meso narežemo na 4 zrezke, jih posolimo in popopramo.
2. Pripravimo marinado: zmešamo limonin sok, med, sojino omako,
česen in limoncello.
3. Marinado vtremo v meso, ga prekrijemo s folijo in počakamo pol
ure.
4. Meso popečemo na žaru. Če so kosi debelejši, jih pečemo okrog
10 minut, tanjši pa bodo nared že v nekaj minutah.
5. Štručke ali žemlje prerežemo in nadevamo s piščancem. Po želji
lahko dodamo zelenjavo, kalčke in majonezo.
SVINJSKI ZREZKI
• stegno
• Tuš
• 480 g
Rena cena:
4,89
Ponudba velja do 3. 8. 2021.
23