Torta SPAR - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka torta v trgovinah SPAR tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše SPAR torta kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe SPAR torta redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s SPAR torta ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za SPAR torta ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za torta pri drugih trgovcih, kot je Lidl, EuroSpin, E.Leclerc, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: talne ploščice, torbica za prenosnik, tactic, topla greda, tp-link, tračna žaga, tampax, trakovi z voskom, tribe, test nosečnosti. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - torta

Zadnji katalogi