MESNIH
EV
Velikonočna
5. šunka
udi zaradi tradicionalnih
priliki še posebej veselimo.
ešljiv del praznično pogrnjene
vso družino in prijatelje.
Šunko lahko ponudite
brez predhodnega
kuhanja ali pa jo
kuhate približno
pol ure.
Toplo postrezite
s hrenom in
velikonočnimi pirhi.
Hladno postrezite
s hrenom in toplim
domačim kruhom.
bavitelji pripravili
o posebnosti slovenskih
jo obilje okusov.
KMETIJSKO GOZDARSKA
ZADRUGA IDRIJA
KMETIJSKO GOZDARSKA
ZADRUGA IDRIJA
REKAJENA
UNKA
kirano,
Z TOLMIN,
g
1299
6.
Klasično prekajen vrat
Dimljeno z bukovim lesom. Pri pripravi vratu sledite pravilu, da
se 1 kg kuha 1 uro. Za še mehkejšo teksturo lahko kuhate dlje.
Postrezite s hrenom in praženim krompirjem.
4.
Prekajena
šunka
Šunko lahko ponudite
brez predhodnega
kuhanja. Postrezite
tanko narezano z
različnimi prilogami,
odlična je tudi kot
dodatek enolončnicam.
Slovenska svinjina.
Z izbranimi začimbami.
Pred dimljenjem kuhano.
Dimljeno z bukovim lesom.
Brez glutena, alergenov
in laktoze.
5. VELIKONOČNA
ŠUNKA
pakirano,
KGZ IDRIJA,
1 kg
1239
Slovenska svinjina.
Odležano v razsolici.
Pred dimljenjem
kuhano.
Dimljeno z bukovim
lesom.
6. KLASIČNO
PREKAJEN VRAT
pakirano,
KGZ IDRIJA,
1 kg
1699
Slovenska
svinjina.
Soljeno po
tradicionalni
recepturi.