Sestavine za testo:
250 g moke - tip 500
2 g soli
30 g masla
50
●
●
●
●
●
Cannoli s pršutom
in olivami
g parmezana
1 jajce, stepeno
6 dcl suhega belega vina
GREGOR VRAČKO
VINO DVOJNI CVET
SIVI PINOT&
SAUVIGNON ZGP
kakovostno, suho, Tilia, 0,751
Sestavine za polnilo:
250 g pršuta SPAR
PREMIUM
Redna cena 9,99
s SPAR plus kartico
7,⁹⁹
99
●
Postopek priprave jedi za 4 osebe:
Moko presejemo, dodamo sol, parmezan ter maslo in med rokami zmesimo
v gosto zmes.
-20%
s SPAR plus
kartico
500 g bio riccote
180 g oliv DESPAR
PREMIUM
Nato dodamo stepeno jajce in vino ter zagnetemo testo. Testo pustimo
počivati 2 uri.
14
16
Med tem časom pripravimo polnilo. Pršut v multipraktiku sesekljamo, dodamo
rikoto in vse skupaj zmiksamo. Dodamo nasekljane olive ter tako pripravljeno
zmes predevamo v dresirno vrečko. Zmes odložimo na hladno v hladilnik.
Testo za cannole razvaljamo na tanko, izrežemo kroge poljubnega premera,
vendar toliko, da jih ovijemo okoli modela za cvretje, jih na robu preložimo in
ocvremo v arašidovem olju.
Ohlajene napolnimo s pripravljeno zmesjo in postrežemo.
VINO CABERNET
SAUVIGNON ZGP
kakovostno, suho,
Colja, 0,75 1*
COLJA
CHERNET SAUVIGNON
Redna cena 10,38
s SPAR plus kartico
8,2⁹
89
Sestavine za
cvrtje:
11 arašidovega olja
DESPAR
+
14
16
-20%
s SPAR plus
kartico
8 | Vina iz vinorodne dežele Primorska
VINO MALVAZIJA,
CABERNET SAUVIGNON,
MERLOT ali ZELEN PRESTIGE
Vipava 1894, 0,751
WW
malvazija
NV 16
14
2
Zalan
Popust se obračuna
pri blagajni. Slika
je simbolična.
Popust ne velja za
izdelke, vključene v
promocijo TRAJNO
ZNIŽANO.
-22%
s SPAR plus
kartico
*Izdelek pred akcijo ni bil na voljo v vseh naših trgovinah.