ZMAGOVALCI V
INOVATIVNOSTI
Že 6 let je naša Pekarna SPAR prejemnik prestižnega priznanja, ki ga Inštitut za
nutricionistiko v Ljubljani vsako leto podeli le ENEMU najbolj inovativnemu živilu
iz posamezne skupine.
Več najdete na www.spar.si.
POLNOZRNATI
NATI
KRUH
Izdelan je iz pšenične moke,
oke,
ki smo ji dodali več vrst
st polnozrnate
te
te
moke: pšenično, pirino,
rino, ovseno
in rženo. Primešali smo
mo še sušena
semena kaljenega lanuu in ovsa ter
vlaknine korenja, ki zaokrožijo
okrožijo okus,
prispevajo k zrnati strukturi
turi in vplivajo
na dolgotrajno svežino sredice. Kruh
je pečen v modelu, da se med peko
ustvari aromatična skorja, ki je na
vrhu rustikalno razpokana. Sredica je
vlažna, aroma je celovito harmonična.
35 % manj soli *
visoka vsebnost prehranske vlaknine**
iz 4 vrst polnozrnate moke
dolgotrajna svežina
redna cena 1,79
s SPAR plus kartico
129
CE NE JE
Strokovnjaki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani
so mu podelili ODLIČNO OCENO KAKOVOSTI.
* V primerjavi s povprečno vrednostjo soli
v običajnih vrstah kruha Pekarne SPAR.
** 6.9 g v 100 g
POLNOZRNATI KRUH
postrežno, 330 g
27%
MI VEMO KAJ DELAMO,
4