Špageti Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka špageti v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 18.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl špageti kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Špageti v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl špageti redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl špageti ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl špageti ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za špageti pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Tuš, Mercator Cash & Carry, E.Leclerc, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: štedilnik na trda goriva, šampon za volumen, škatla s pregradami, škornji, športna kamera, športni gležnjarji, šampon proti prhljaju, škotski losos, škropilnica, šminka. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - špageti

Zadnji katalogi