Solata Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka solata v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl solata kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Solata v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl solata redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl solata ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl solata ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za solata pri drugih trgovcih, kot je Hofer, Mercator Cash & Carry, INTERSPAR, Tupperware, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, suha klobasa, slikarski kovček, sir feta. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - solata

Zadnji katalogi