Slanina Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka slanina v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl slanina kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Slanina v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl slanina redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl slanina ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl slanina ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za slanina pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Tuš, Mercator Cash & Carry, E.Leclerc, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, suha klobasa, slikarski kovček, sir feta. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - slanina

Zadnji katalogi