Sladoled Hofer - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka sladoled v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 05.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer sladoled kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Sladoled v katalogih trgovine Hofer

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer sladoled redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer sladoled ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer sladoled ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za sladoled pri drugih trgovcih, kot je Lidl, Mercator, SPAR, Tuš, EuroSpin ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, slikarski kovček, s. oliver, suhe fige. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - sladoled

Zadnji katalogi