Sir Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka sir v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl sir kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Sir v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl sir redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl sir ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl sir ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za sir pri drugih trgovcih, kot je Mercator, EuroSpin, SPAR, Hofer, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, slikarski kovček, s. oliver, suhe fige. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - sir

Zadnji katalogi