Salama Hofer - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka salama v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer salama kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer salama redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer salama ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer salama ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za salama pri drugih trgovcih, kot je Mercator, Lidl, EuroSpin, SPAR, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: silk beauty, stylist ultimate, softstar, sudio, sok jabolčni, sudžukice, sok rauch, suha klobasa, slikarski kovček, sir feta. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - salama

Zadnji katalogi