Riž Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka riž v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl riž kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Riž v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl riž redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl riž ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl riž ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za riž pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, Tuš, JAGER, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: računalnik aio, roxy, rokavice za enkratno uporabo, računalniški monitor, russel hobbs, ryor, radler lomza, ralph lauren, raser, respirator. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - riž

Zadnji katalogi