Relax - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini Relax, vključno z lokacijo trgovin Relax, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino Relax.


Katalogi Relax

Relax

Turistična agencija Relax je ena največjih slovenskih turističnih agencij, ustanovljena leta 1990. Že od samega začetka je podjetje veljalo za hitro rastoče in se je uvrščalo med t. i. GAZELE. Sprva so se osredotočali na prodajo storitev doma, a so se po uspešnih letih razširili v tujino. To se je zgodilo leta 2004 s preimenovanjem v RELAX KONCERN, ki ima več hčerinskih družb, ena izmed njih pa je tudi Relax Turizem, ki je leta 2012 postala delniška družba.

Svoje poslovalnice imajo po celi Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Domžale, Dravograd, Jesenice, Kranj, Krško, Ljutomer.

Relax turizem je ponudnik raznih počitnic, osredotoča pa se predvsem na Jadran in Sredozemlje. V njihovi široki ponudbi najdemo: potovanja z avtobusom (avtobusni prevozi in izleti) in prenočišča. Njihova posebnost je, da so se specializirali za Jadran, zato na tem območju ponujajo visoko kakovost za dostopno ceno, o čemer priča tudi njihova tradicija. V zadnjih letih so se uveljavili kot največji organizator počitnic, saj na leto prepeljejo več kot 180 tisoč strank.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter posebne ponudbe, obiščite njihovo spletno stran tukaj.

Zakaj uporabniki zaupajo Relaxu

  • Avtošola: Relax ima tudi lastno avtošolo in omogoča razne popuste, če se odločite za potovanje in za avtošolo
  • Imajo lastno prodajno mrežo z več kot 25 poslovnimi enotami, kjer vam z veseljem priskočijo na pomoč
  • Zelo ugodne last minute opcije: last minute Istra, last minute Toplice, itd.
  • Poleg klicnega centra imajo za svoje stranke na potovanjih tudi dežurni center, ki prav tako obratuje 24/7
  • Na vašo destinacijo vas pripeljejo z avtobusi najvišjega standarda
  • Vsi hoteli v okviru Relaxa so visokokakovostni in družinam prijazni – imajo razne klube, dostop do plaže, poleg tega pa ponujajo tudi posebne ugodnosti za otroke
  • Možnost obročnega odplačevanja
  • Usposobljeni in profesionalni vodiči, animatorji ter predstavniki, ki so vam vedno na voljo
  • Specializirani za Jadran, zato vam bodo znali odlično svetovati za skrite kotičke te prečudovite obale

Lokacije in delovni čas

Relax ima po Sloveniji več kot 15 poslovalnic, ki ob delovnikih obratujejo med 9.00 in 12.00 ter od 13.00 do 18.00 ure. Če želite najti poslovalnico, ki je vam najbližja, si lahko njihov seznam in zemljevid ogledate na njihovi spletni strani www.relax.si.