Polica Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka polica v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl polica kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl polica redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl polica ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl polica ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za polica pri drugih trgovcih, kot je JYSK, M Tehnika, Bauhaus, Mömax, Lesnina XXXL ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, predpasnik, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - polica

Zadnji katalogi