Planica JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka planica v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER planica kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER planica redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER planica ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER planica ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za planica pri drugih trgovcih, kot je E.Leclerc, SPAR, Mercator ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi, prenosni bluetooth zvočnik. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - planica

Zadnji katalogi