Pikapolonica - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Pikapolonica, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Pikapolonica, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Pikapolonica, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Pikapolonica

Pikapolonica je poleg Baby Centra najbolj znana slovenska trgovina za otroke in nosečnice. Ponaša se z 25 let izkušenj na slovenskem in balkanskem trgu ter s svojimi izdelki dobre kakovosti in dostopnimi cenami omogoča lepo doživetje tako malčkom kot njihovim staršem. Že vrsto let ponujajo svojim kupcem številne ugodnosti in popuste – na primer brezplačno dostavo za vse nakupe nad vrednostjo 60 evrov. V zadnjem času so zaradi porasta prometa predvsem na spletu posodobili svojo spletno trgovino, jo opremili z najsodobnejšim varnostnim sistemom in dodali popuste in ugodnosti. Ker pa jim je zadovoljstvo strank na prvem mestu, še vedno omogočajo možnost, da se naročene izdelke vrne v najbližjo prodajalno v roku 14 dni po nakupu. Tako na spletu kot v prodajalnah so vam na voljo usposobljeni svetovalci, ki vam bodo pomagali tako pri menjavi plenic kot pri izbiri najbolj primernega otroškega vozička ali avtosedeža za vašega malčka. V ponudbi najdemo artikle, kot so: igrače, otroški vozički, otroške posteljice, stolček za hranjenje, oblačila in avtosedeži.

Akcija in popusti

Redno imajo popuste na izdelke iz kataloga - pohištvo za otroško sobo. Tukaj vam ponujajo 12 % popust na vse izdelke z redno ceno iz kataloga. Katalog oz. letak Pikapolonica je na voljo v vseh njihovih prodajalnah, pa tudi na spletni strani www.pikapolonica.si, kjer si lahko preberete vse o najnovejših akcijah in ugodnostih, z malo sreče pa naletite tudi na kakšen kupon s popustom do 50%. Pikapolonica ima tudi svoj program zvestobe. Kartica zvestim kupcem omogoča še dodatne ugodnosti, recimo na poseben dan, kot je črni petek (Black Friday). Po koncu poletja imajo posebne akcije v sklopu vrnitve v šolo, kjer laho pod znižanimi izdelki najdete vozičke, oblačila, zvezke, šolske torbe in ostale šolske potrebščine.

Zakaj v Pikapolonico

Zadnji katalogi

Trgovine - za otroke