Petrol - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini Petrol, vključno z lokacijo trgovin Petrol, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino Petrol.


Katalogi Petrol
Katalogi Petrol
Katalogi Petrol

Petrol

Petrol je leta 1947 ustanovljeno slovensko energetsko podjetje (Ljubljana), ki trguje s plinom, naftnimi derivati in ostalimi energenti. Ne samo, da je to največja slovenska energetska družba, je tudi največji slovenski uvoznik ter finančno najuspešnejše slovensko podjetje in ena največjih trgovskih družb pri nas. Trenutno ima vzpostavljenih več kot 300 bencinskih servisov po celi Sloveniji in več kot 4000 zaposlenih. Poleg tega ima svoje franšizne bencinske servise še na Hrvaškem, v Bosni, Črni Gori, Srbiji ter na Kosovu.

Ukvarja se tako s prodajo naftnih derivatov, kot s prodajo plina, trgovskega blaga, oskrbo z električno energijo ter okoljskimi in energetskimi sistemi. Petrol trgovina pa ponuja široko paleto izdelkov.

Osnovno dejavnost družbe zagotovo predstavlja trgovanje z naftnimi derivati, kar 80% prihodkov. Istočasno Petrol trguje z blagom za t.i. široko porabo in tudi s storitvami, ki predstavljajo naslednjih 20% prihodkov.

O njegovi kakovosti priča že sama dolgoletna tradicija, saj Petrol pokriva večino potreb po naftnih derivatih v Sloveniji, po rezultatih neodvisne ankete pa mu zaupa več kot 85% ljudi.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter program zvestobe obiščite njihovo spletno stran www.petrol.si, kjer imate na voljo informacije, kot so: cena kurilnega olja, gume in pnevmatike, kartica zvestobe in klub, elektrika cenik, izdelki iqos, fiskars in drugo.

Zakaj uporabniki zaupajo Petrolu

  • Tržni delež Petrola v Sloveniji znaša več kot 58%
  • Poleg svoje znamke ima podjetje v lasti še blagovne znamke Petrol klub, Hip-Shop, Tip-Stop, Petrol Travel in eShop
  • Petrol ponuja mobilno aplikacijo Moj Petrol in Na poti, s katero lahko gorivo enostavno plačate iz udobja avtomobila, to pa velja tudi za kavo, hrano in avto pranje
  • Petrol svojo družbeno odgovornost jemlje resno, zato je podjetje sponzor številnim športnikom, kot tudi kulturnim, humanitarnim, športnim in okoljevarstvenim projektom
  • Sponzorske vsote iz leta v leto rastejo in znašajo več kot 4 milijone evrov letno
  • Je začetnik družbeno odgovornih projektov, kot so: Daruj energijo za življenje, Otroci odraslim, Team Petrol, itd.
  • Petrol je tudi glavni pokrovitelj košarkarske ekipe Petrol Olimpija

Lokacije in delovni čas

Petrol ima več kot 300 bencinskih servisov po Sloveniji, od tega so večji odprti 24/7, manjši pa med 7.00 in 21.00 uro. Petrolova prodajna mesta si lahko ogledate tukaj.