Pašteta JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka pašteta v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 08.06.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER pašteta kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Pašteta v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER pašteta redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER pašteta ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER pašteta ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za pašteta pri drugih trgovcih, kot je Mercator, EuroSpin, SPAR, Mercator Cash & Carry, E.Leclerc ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, predpasnik, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - pašteta

Zadnji katalogi