Paradižnik Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka paradižnik v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl paradižnik kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Paradižnik v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl paradižnik redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl paradižnik ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl paradižnik ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za paradižnik pri drugih trgovcih, kot je Mercator, EuroSpin, SPAR, Hofer, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi, prenosni bluetooth zvočnik. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - paradižnik

Zadnji katalogi