Paradajz Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka paradajz v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 28.07.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl paradajz kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Paradajz v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl paradajz redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl paradajz ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl paradajz ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za paradajz pri drugih trgovcih, kot je - ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, predpasnik, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - paradajz

Zadnji katalogi