Palčke Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka palčke v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl palčke kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Palčke v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl palčke redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl palčke ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl palčke ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za palčke pri drugih trgovcih, kot je Hofer, Mercator Cash & Carry, Mercator, E.Leclerc, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: playboy, playmobil, playskool, prekrivna ponjava, prenapetostna zaščita, pesto genovese, prenatal, petroleum jelly, ph lističi, prenosni bluetooth zvočnik. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - palčke

Zadnji katalogi