Ovitek Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka ovitek v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl ovitek kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl ovitek redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl ovitek ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl ovitek ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za ovitek pri drugih trgovcih, kot je Mercator Cash & Carry, Mercator, Merkur, E.Leclerc ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: obrazna maska, ora green, osebni računalnik, oglje briketi, osliček, osvežilec za wc, otroška gugalnica, otroški voziček, ovčji jogurt, ovčji sir. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - ovitek

Zadnji katalogi