Oriflame katalog - 5. 4. - 25. 4. 2023 - stran 98

98 / 149

Oriflame katalog - 5.4.2023 - 25.4.2023 - Ponudba izdelkov - dnevna krema, nočna krema, krema za obraz, krema za okoli oči. Stran 98.
98 / 149

Prelistajte Oriflame katalog, ki je veljaven od 5.4.2023 do 25.4.2023, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 148 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Drogerija in parfumi kategorije. V tem Oriflame katalogu boste našli popust na več kot 344 produktov, s čimer si lahko zagotovite najbolj ugoden nakup izdelkov! Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Oriflame, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 148. Na trenutni strani najdete promocije na dnevna krema, nočna krema, krema za obraz, krema za okoli oči; vendar katalog Oriflame ponuja številne druge popuste na blago, kot je balzam, Tender Care, večnamenski balzam, dnevna krema, nočna krema, Optimals, krema za obraz, krema za okoli oči. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Oriflame prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

Izdelki v tem katalogu

 
 
98 PROTI ZNAKOM PREZGODNJEGA STARANJA Moč hranil ZA ČVRSTO, PROŽNO KOŽO KREMA ZA PREDEL OKOLI OČI V trenutku ohladi, posvetli, zmanjša zabuhlost in podočnjake z escinom, ki spodbuja mikrocirkulacijo. AGE REVIVE ***** 30Y AGE REVIVE T (3) DES CICLE DNEVNA KREMA Z ZF 15 S flavonoidi iz rdečega ribeza pomaga zmanjšati drobne linije, gube in pigmentne madeže ter ščiti kožo pred UV poškodbami in prezgodnjim staranjem. AGE REVIVE Ⓒ NOČNA KREMA Pomaga obnoviti, vlažiti in nahraniti kožo čez noč z Omega 3 in Omega 6 kislinami iz lanenega olja.

Drugi katalogi Oriflame

Zadnji katalogi