Oriflame katalog - 15. 3. - 4. 4. 2023 - stran 7

7 / 153

Oriflame katalog - 15.3.2023 - 4.4.2023 - Ponudba izdelkov - dnevna krema, nočna krema, NovAge, krema za obraz. Stran 7.
7 / 153

Prelistajte Oriflame katalog, ki je veljaven od 15.3.2023 do 4.4.2023, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 152 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Drogerija in parfumi kategorije. V tem Oriflame katalogu boste našli popust na več kot 392 produktov, s čimer si lahko zagotovite najbolj ugoden nakup izdelkov! Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Oriflame, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 152. Na trenutni strani najdete promocije na dnevna krema, nočna krema, NovAge, krema za obraz; vendar katalog Oriflame ponuja številne druge popuste na blago, kot je NovAge, NovAge. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Oriflame prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

Izdelki v tem katalogu

 
 
123 34 | 1. 2. KORAK: OČI RAZVITO ZA OBČUTLJIV PREDEL OKOLI OČI 1. KORAK: ČIŠČENJE PRIPRAVA NA VPIJANJE Čistilo odstranjuje nečistoče in podpira zdravo kožno pregrado. Formulirano za vse tipe kože, pripravi kožo na absorpcijo aktivnih snovi v naslednjih korakih. Natančno formulirane kreme za predel oči z močnimi, a nežnimi Bio Activating tehnologijami in drugimi aktivnimi snovmi. Vtapkajte jo vzdolž orbitalne kosti in nežno vtrite. 3. KORAK: INTENZIVNI UČINEK AKTIVIRAJTE MOČ NOVAGE+ Serumi z močnimi Bio Activating tehnologijami in drugimi aktivnimi snovmi so namenjeni specifičnim izzivom in krepijo učinke rutine. Nanesite na čelo, lica in brado ter nežno razmažite po obrazu in vratu. 4. KORAK: VSESTRANSKA NEGA DNEVNA KREMA + NOČNA KREMA Dnevne in nočne kreme nudijo vlažilne učinke, preprečujejo prezgodnje staranje, ščitijo in obnavljajo kožo. Služijo kot podpora serumom in se nanašajo na koncu rutine. Nanesite na čelo, lica in brado ter vmasirajte s krožnimi gibi. 7

Drugi katalogi Oriflame

Zadnji katalogi