Mömax - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Mömax, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Mömax, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Mömax, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Mömax

Mömax je zanimivo in inovativno podjetje, ki se ukvarja z opremljanjem doma in izhaja iz Avstrije. Znano je po tem, da je naredilo pravo malo revolucijo v industriji opremljanja in tako navdušilo kupce po vsej Evropi. Bistveno načelo Mömaxa je, da ponuja cenovno ugodne stanovanjske rešitve, a istočasno inovativne in na visokem nivoju. Logika podjetja je, da novi časi zahtevajo nove rešitve in svojim zvestim strankam to tudi ponujajo v obliki personaliziranih rešitev za njihovo stanovanjsko opremo. Njihova spletna stran je dostopna na https://www.moemax.si in poleg popustov in akcij ponuja tudi osebne svetovalce za vašo specifično stanovanjsko situacijo.

Popusti in akcija

Momax ima redno v akciji več kot 2000 izdelkov, popusti se gibljejo med 10% in 50%. Njihov katalog (letak) je interaktiven in se osvežuje glede na sezono. V njihovi akcijski ponudbi najdemo: kuhinje, postelje, svetila, ogledala, zavese, sedežne garniture, opremo za kuhinjo, mize, stole, vrtno pohištvo, ležalnike…na koncu njihovega kataloga lahko najdete tudi posebne kupone s popustom na izbrane artikle.

Redni popusti, ki jih imajo običajno čez vse leto:

Zakaj Momax?

Izdelki v katalogih trgovine Mömax

Zadnji katalogi

Trgovine - pohištvo