Mömax - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini Mömax, vključno z lokacijo trgovin Mömax, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino Mömax.


Katalogi Mömax
Katalogi Mömax
Katalogi Mömax

Mömax

Mömax je relativno mlado in inovativno podjetje na področju opremljanja, ustanovljeno leta 2002 v Avstriji. Temelji na novem tipu pohištvene trgovine, s svojim inovativnim pristopom pa je očaral kupce po celi Evropi, zato se je iz rodne Avstrije razširilo še v Nemčijo, Madžarsko, Slovenijo in Bolgarijo. Skupno obratuje že z več kot 60 poslovnimi enotami in ima v načrtu nove širitve.

Glavni princip Mömaxa je nudenje cenovno ugodnih in privlačnih bivanjskih rešitev, istočasno pa predstavlja še vzorčne primere malih stanovanj po nizkih cenah. Moderni časi terjajo moderne rešitve in Mömax se tega dobro zaveda. Svojim strankam nudi moderne, personalizirane rešitve, ki opremljanje hiše ali stanovanja naredijo lažje in prijetnejše. Dobra stvar podjetja je tudi spletna trgovina, ki ponuja vse, kar sodobni kupec pričakuje.

Marsikdo si ne želi uniformiranega opremljanja stanovanja, ampak želi v svoj dom vnesti svežino. In točno v to verjame Mömax.

Njihova filozofija se osredotoča na želje in potrebe kupca, zato prisegajo na svetovanje na visokem nivoju ter personaliziran pristop. V Mömaxovi ponudbi lahko najdete široko paleto artiklov: poceni kuhinje, postelje, svetila, zavese, vrtno pohištvo, sedežne garniture, ležalniki, stoli.

Trenutno ima po Sloveniji 5 aktivnih poslovalnic, in sicer v naslednjih krajih: Kranj, Ljubljana (Rudnik), Maribor, Velenje, Vrtojba.

Za več informacij, pomoč, kontakt in storitve obiščite njihovo spletno stran https://www.moemax.si.

Zakaj uporabniki zaupajo Mömaxu

  • Mömax je inovativno podjetje, ki ponuja moderen pristop v opremljanju hiše ali stanovanja
  • Nenehno ima številne akcije in razprodaje s popusti do 70%
  • Pri opremljanju vam bodo pomagali s svetovanjem po meri
  • Odlično razmerje med ceno in kakovostjo
  • Njihova spletna trgovina je zelo enostavna za uporabo, na voljo pa so vam tudi njihovi svetovalci, s katerimi lahko izrišete svojo idealno kuhinjo ali spalnico
  • Poleg spletne trgovine je v Sloveniji na voljo 5 večjih poslovalnic, kjer vam bodo Mömax svetovalci z veseljem priskočili na pomoč
  • Izbirajte med vrhunskimi, a cenovno dostopnimi znamkami, kot so: Visiona, Express Kitchen, Nolte, Nobilia

Lokacije in delovni čas

Mömax ima 60 poslovalnic v Evropi in 5 v Sloveniji. Obratujejo 6 dni na teden od 10.00 – 19.00 ure od ponedeljka do petka ter od 9.00 – 20.00 ure ob sobotah. Seznam poslovalnic si lahko ogledate tukaj.