Mocarela Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka mocarela v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl mocarela kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Mocarela v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl mocarela redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl mocarela ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl mocarela ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za mocarela pri drugih trgovcih, kot je Mercator Cash & Carry, E.Leclerc, Avon, SPAR, Mercator ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar, mandeljni. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - mocarela

Zadnji katalogi