mimovrste - trgovine in odpiralni čas

mimovrste - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini mimovrste, vključno z lokacijo trgovin mimovrste, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije prodajnih mest in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino mimovrste.


Lokacije mimovrste

Mimovrste

Danes zelo znana spletna trgovina Mimovrste je bila ustanovljena leta 2002 z idejo, da strankam ponujajo kakovosten, prijazen ter ugoden spletni nakup. Več kot 15 let kasneje ima Mimovrste isto poslanstvo ter več kot 15 oddelkov, več kot 120 tisoč artiklov in več kot 2 milijona spletnih obiskov na mesec.

Vse se je začelo z majhno ekipo v skromni trgovini z računalniško opremo na Jesenicah. Po začetnih logističnih, oblikovalskih, programerskih, marketinških in prodajnih izzivih ter z izjemno vztrajnostjo se je ta ekipa povzpela v sam vrh slovenskega spletnega nakupovanja in danes zaposluje več kot 300 sodelavcev. Poslovalnice imajo v vseh večjih mestih: Kranj, Ljubljana BTC, Šiška, Brnčičeva, Maribor, Celje in Koper.

Danes lahko v njihovem repertoarju najdete množico kategorij in več kot 120 tisoč artiklov, tudi pralni stroj, gume, mobilnike, razne aparate, postelje, opremo za vrt, modo, igre, opremo za živali, pa vse do športnih rekvizitov in najnovejše tehnologije.

O njihovih izjemnih rezultatih pričajo tudi razne nagrade, saj so prejeli bronasto gazelo leta 2008, bili pa so tudi finalisti v izboru za najboljšega delodajalca Zlata nit in so nosilci certifikata Družini prijazno podjetje.

Za več informacij, pomoč in kontakt ter program zvestobe, obiščite njihovo spletno stran https://www.mimovrste.com.

Zakaj uporabniki zaupajo podjetju Mimovrste

Lokacije in delovni čas

Mimovrste ponuja več prevzemnih mest po Sloveniji, med delovniki obratujejo med 8.30 in 20.00 uro, ob sobotah pa od 9.00 do 20.00 ure. Seznam pooblaščenih servisov si lahko ogledate tukaj.

Izdelki

Trgovine mimovrste
Najbolj popularni katalogi