Mikrovalovna pečica Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka mikrovalovna pečica v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 17.01.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl mikrovalovna pečica kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 
Aktualni katalogi
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl mikrovalovna pečica redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl mikrovalovna pečica ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl mikrovalovna pečica ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za mikrovalovna pečica pri drugih trgovcih, kot je M Tehnika, E.Leclerc, Tuš, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: Mana, my little garden, milkshake, my little pony, mille, majoneza hellmann’s, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Podobni izdelki


O Lidlu

Lidl je uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in tehničnimi ter tekstilnimi izdelki, kateri je bil podeljen naziv najbolj dinamičnega evropskega trgovca. Lidl Slovenija je svojo pot začel leta 2007, ko je odprl 15 poslovalnic, danes jih šteje pa že kar 57. Družbeno odgovorno podjetje svoj uspeh gradi na odnosu do zaposlenih, kvalitetnih izdelkih, dinamično ponudbo in konkurenčnih cenah.

V relativno kratkem času je Lidl prejel številne nagrade in certifikate kot na primer:

Na spletni strani https://www.lidl.si/sl lahko spremljate novosti in akcije, prelistate spletne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti ali tedenske akcije ter omejene ponudbe, spoznate izdelke Lojtr'ca domačih, preverite bogato ponudbo vin, sodelujete v nagradnih igrah in še mnogo več.
V zavihku Lidlov navdih vas čakajo kreativni in zdravi recepti za aktiven vsakdan.
Lidl namenja posebno pozornost najmlajšim, zato boste v ponudbi našli bogato izbiro pripomočkov in oblačil za najmlajše, na spletni strani pa aktivnosti Zdravko Lidl z enostavnimi recepti, igralnico in ustvarjalnico.
Ponudba se iz tedna v teden spreminja (orodje in stroji za hišne mojstre, športni izdelki, vrtna oprema, šolske potrebščine, itd.) in da boste vedno na tekočem z aktualnimi izdelki, si lahko prenesete Lidl aplikacijo in enostavno preverite ponudbo in cene.

Mikrovalovna pečica - trgovine

Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine