Metro JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka metro v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 08.06.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER metro kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Metro v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER metro redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER metro ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER metro ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za metro pri drugih trgovcih, kot je - ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar, mandeljni. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - metro

Zadnji katalogi