NAŠ IZBOR
TEDNA
DNEVNO
SVEŽE
NA NAŠIH
POLICAH
DON
DON
70 s
Pekarna
Grosuplje
LET
089
Rustikalna bageta
pšenična bela, postrežena,
300 g, cena za kos, Don Don
EKSKLUZIVNO PRI NAS
Italijansko pecivo je pripravljeno iz
najbolj fine bele pšenične moke, zato
se nežna in mehka sredica kar stopi v
ustih, skorja pa je zlato zapečena. To
gurmansko pecivo ima prijetno aromo
in je nežnega okusa. Zaradi kvalitetnih
sestavin, dnevno sveže priprave ter
vzhajanja in sprotne peke peciva
v trgovini, je sinonim za svežino in
odličen okus.
Pol metra dolga štručka vas bo
zapeljala
bogatim okusom ter zlato pečeno
in hrustljavo skorjico. Rustikalno
zunarjost lepo dopolnjuje nežna
in mehka sredica, zato se bageta
odlično prileže vaši najljubši solati,
juhi ali prevzame glavno vlogo v
svežem sendviču.
čudovitim
vonjem,
SUPER & HPER
Italijansko pecivo
pěenično belo, postreženo, 60 g,
cenaza kos, Pekarna Grosuplje
039
V VEČ
КОТ 400
TRGOVINAH
KRaNJska
kLOBasa
V VEČ
КОТ 400
višja
kakovost
zašpiljeno dobra
OD 1896
TRGOVINAH
ARVA
BREZ
wyska
GSO
ARW
RAKONO
KRayska
FCL
BRLE
BREZ LAKTOZE
ŠMARSKI ROK
DOLINE
Pika
-21%
Pika
-34%
ZELENE DOLINE
ARLENE
1099
8.99
16,79
11,49
Sir Šmarski Rok
poltrdi, 25 % m. m., brez laktoze,
postrežen, cena za kg, Mlekama Celeia
ARVAJ
Kranjska klobasa Arvaj
postrežena, cena za kg, Loške mesnine
1956
Sir Šmarski Rok Zelene doline, predstavlja svojo
drugačnost z lahkotnostjo, ki mu jo daje nižja vsebnost
mlečne maščobe. Njegovo odličnost dopolnjujeta mil in
prijeten okus ter čvrsta tekstura. Pri rezanju se kljub nizki
vsebnosti mlečne maščobe ne drobi. Ne vsebuje gensko
spremenjenih organizmov, narejen pa je iz najboljšega
mleka slovenskih kmetij. Odlikujeta ga prestižni pečat
Višja kakovost in oznaka Izbrana kakovost Slovenija.
Za pripravo kranjske klobase se uporablja samo najboljša
svinjina in slanina, ki ima dodano sol, mlet poper in česen.
Klobase se zašpilijo v pare s sklenjenima koncema, vroče
prekadijo z dimom bukovega lesa in pasterizirajo. Tako
nastane poltrajna, nekoliko dimljena kranjska klobasa, ki jo je
pred uživanjem treba prekuhati. Zelo pomembna je pravilna
priprava kranjske klobase. Klobaso položimo v vrelo vodo in
jo pustimo vreti 8 minut. Nato jo odstavimo in postrežemo.
Odičnajez gorčico ali hrenom. Nepogrešljiva je v kombinaciji
s kislim zeljem ali repo.
10 | http://trgovina mercator.si
OZNACBA