Mercator katalog - 20. 1. - 26. 1. 2022 - NI VEČ VELJAVEN - stran 10 *

thumbnail - Mercator katalog - 20.1.2022 - 26.1.2022 - Ponudba izdelkov - bageta, pecivo, štručka, klobasa, slanina, sir, Šmarski Rok, sol. Stran 10.
10 / 33

* Velja v sledečih trgovinah Mercator

Pokaži več

Izdelki v tem katalogu

 
NAŠ IZBOR TEDNA DNEVNO SVEŽE NA NAŠIH POLICAH DON DON 70 s Pekarna Grosuplje LET 089 Rustikalna bageta pšenična bela, postrežena, 300 g, cena za kos, Don Don EKSKLUZIVNO PRI NAS Italijansko pecivo je pripravljeno iz najbolj fine bele pšenične moke, zato se nežna in mehka sredica kar stopi v ustih, skorja pa je zlato zapečena. To gurmansko pecivo ima prijetno aromo in je nežnega okusa. Zaradi kvalitetnih sestavin, dnevno sveže priprave ter vzhajanja in sprotne peke peciva v trgovini, je sinonim za svežino in odličen okus. Pol metra dolga štručka vas bo zapeljala bogatim okusom ter zlato pečeno in hrustljavo skorjico. Rustikalno zunarjost lepo dopolnjuje nežna in mehka sredica, zato se bageta odlično prileže vaši najljubši solati, juhi ali prevzame glavno vlogo v svežem sendviču. čudovitim vonjem, SUPER & HPER Italijansko pecivo pěenično belo, postreženo, 60 g, cenaza kos, Pekarna Grosuplje 039 V VEČ КОТ 400 TRGOVINAH KRaNJska kLOBasa V VEČ КОТ 400 višja kakovost zašpiljeno dobra OD 1896 TRGOVINAH ARVA BREZ wyska GSO ARW RAKONO KRayska FCL BRLE BREZ LAKTOZE ŠMARSKI ROK DOLINE Pika -21% Pika -34% ZELENE DOLINE ARLENE 1099 8.99 16,79 11,49 Sir Šmarski Rok poltrdi, 25 % m. m., brez laktoze, postrežen, cena za kg, Mlekama Celeia ARVAJ Kranjska klobasa Arvaj postrežena, cena za kg, Loške mesnine 1956 Sir Šmarski Rok Zelene doline, predstavlja svojo drugačnost z lahkotnostjo, ki mu jo daje nižja vsebnost mlečne maščobe. Njegovo odličnost dopolnjujeta mil in prijeten okus ter čvrsta tekstura. Pri rezanju se kljub nizki vsebnosti mlečne maščobe ne drobi. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, narejen pa je iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Odlikujeta ga prestižni pečat Višja kakovost in oznaka Izbrana kakovost Slovenija. Za pripravo kranjske klobase se uporablja samo najboljša svinjina in slanina, ki ima dodano sol, mlet poper in česen. Klobase se zašpilijo v pare s sklenjenima koncema, vroče prekadijo z dimom bukovega lesa in pasterizirajo. Tako nastane poltrajna, nekoliko dimljena kranjska klobasa, ki jo je pred uživanjem treba prekuhati. Zelo pomembna je pravilna priprava kranjske klobase. Klobaso položimo v vrelo vodo in jo pustimo vreti 8 minut. Nato jo odstavimo in postrežemo. Odičnajez gorčico ali hrenom. Nepogrešljiva je v kombinaciji s kislim zeljem ali repo. 10 | http://trgovina mercator.si OZNACBA

Drugi katalogi Mercator

Zadnji katalogi