ČAS JE ZA
GURMANSKI
PIKNIK
SIRLOIN STEJK
(ŠIMBAS) PASMA GOVEDA LIMUZINKA
Šimbas, meso, ki se nahaja v ledvenem
delu goveda ali v ledjih, je znan po lepo
marmorirani strukturi in odličnem okusu.
Izberite intenzivno marmoriran kos z lepo
razporejenimi svetlejšimi maščobnimi deli
po rdeči mišičnini, saj je takšno pečeno
meso še posebej polnega okusa. Francoska
limuzinka velja za eno najboljših evropskih
mesnih pasem govedi.
pik
VRBOVEC
FILET MIGNON
Pljučni medaljoni so najboljši
del govedine, saj je to meso
najmehkejše, najmanj mastno in
najnežnejše, tako po teksturi kot
tudi po okusu.
POSEBNA
PONUDBA
Dobro pečeno
(Well-Done)
1999
29 99
Vroč rjav center.
MESNICA
Mlada goveja ledja brez kosti
Limuzinka, postrežena, cena za kg, Fin Tun
MESNICA
Mlada goveja pljučna pečenka
postrežena, cena za kg, Pik Vrbovec Plus
Srednje pečeno
(Medium)
NOVO
Topla rahlo rdeča sredica.
SUHO
2'dežele
ZORJENO
Srednje surovo
(Medium Rare)
2'dežele
Topla rdeča sredica.
rejeno v
POSEBNA
SLOVENIJI
PONUDBA
599
Surovo
SUPER & HIPER
Argentinski ali goveji poprov stejk Z'dežele
Izbrana kakovost, pakiran, 300 g, Celjske mesnine
(Rare)
Hladna rdeča sredica.
VBRA
PAKIRAN
OPTIMALEN ČAS PEKE
Kako speči zunaj ravno prav zapečeno, znotraj
pa sočno meso? Ob pravem času ga morate
vzeti z žara, edini pravi kazalec za to pa je
središčna temperatura mesa. Najlaže jo boste
izmerili s termometrom za hrano, ki ga zapičite
v najdebelejši del mesa. Kakšna temperatura je
optimalna, je odvisno od tega, kako zapečeno
meso vam je všeč - pri tem naj vam bo v pomoč
2499
Goveji T-Bone stejk
Limuzinka, pakiran, cena za kg, Fin Tun
MESNICA
Ponudba velja v Mercatorjevih mesnicah. Popust ne velja v najemniški mesnici
Celjskih mesnin v Marketu Mercator Šempeter pri Gorici, Erik Zalar v marketu
Sežana in Vladislav Vok v marketu Levec. Seznam za prodajna mesta najdete na
www.mercator.si/naj-sosed
naša tabela.
4 http:/Grgovina.mercator.si )
Slike so simbolične.
POPROV
STEAK 300