Naložite katalog, ki manjka

Mercator katalog - 02.07.2020 - 08.07.2020 - stran 2 - NI VEČ VELJAVEN *

Mercator katalog - 02.07.2020 - 08.07.2020 - stran 2 - NI VEČ VELJAVEN *

2 4 5 ... 41
Mercator katalog - 02.07.2020 - 08.07.2020 - Ponudba izdelkov - borovnice, goji, grozdje, jagode, kivi, med, ribez, sadje, solata. Stran 2.
2 4 5 ... 41

Prelistajte Mercator katalog, ki je veljaven od 02.07.2020 do 08.07.2020, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 40 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Mercator, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 40. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Mercator prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

Izdelki v tem katalogu

S SLOVENSKIH NJIV IN SADOVNJAKOV NA MERCATORJEVE POLICE pridelano v SLOVENIJI SLOVENSKE MALINE, BOROVNICE IN SOLATA KRISTALKA ŽE NA NAŠIH POLICAH SUPER CENA 049 Slovenska solata kristalka cena za kos 200 g V Mercatorju si prizadevamo v našo ponudbo vključiti kar največ slovenskih pridelkov. 299 SUPER & HIPER Slovenske borovnice pakirane, 200 g feel, good Tako je na naših policah dnevno na voljo sveža ponudba sezonskega sadja in zelenjave. Jagodičevje vsebuje raznovrsten nabor koristnih rastlinskih spojin, t.i. polifenolov. Antocianini, ki jagodičevju dajejo modro, vijolično in rdečo barvo, so znani kot eni izmed najmočnejših Sodelujemo z več kot 65 slovenskimi pridelovalci in zadrugami, med katerimi so tudi pridelki manjših slovenskih kmetij. 125 naravnih antioksidantov. Seveda 199 ima jagodičevje veliko koristnih lastnosti, kot drugo sadje, torej vsebnost mineralov, predvsem kalija, kalcija, magnezija, mangana in bakra ter vitaminov C, E in karotenov. SUPER & HIPER Slovenske maline pakirane, 125 g Za vas dnevno zagotavljamo sadje in zelenjavo. Ker pa lahko pridelki, ki jih oglašujemo v našem katalogu, zaradi različnih razlogov poidejo ali jih dobavitelj ne more zagotoviti, vam v takih primerih morda nudimo artikle drugih dobaviteljev po enaki ceni. Izdelki so primerno označeni. Akcija velja v živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega asortimana in zalog. Med jagodičevje prištevamo borovnice, jagode, maline, robidnice, ribez, aronijo, brusnice, goji, grozdje, kivi. Vse sorte so prehransko gledano zelo sorodne in se po učinkih na zdravje bistveno ne razlikujejo. Najbolje bo, če izbirate čim bolj raznovrstno jagodičevje in tako zaužijete različne koristne snovi.

Mercator katalogi

Najbolj popularni katalogi